Tegelgroothandel Julius van der Werf organiseert Huisbeurs 2020

Van maandag 23 t/m donderdag 26 maart 2020 organiseert tegelgroothandel Julius van der Werf haar Huisbeurs 2020. Tijdens deze vakbeurs brengt Julius van der Werf fabrikanten en klanten bij elkaar. De nieuwste collecties, de introductie van nieuwe showroomconcepten en een kijkje achter de schermen zijn onderdeel van dit toonaangevende evenement.

Een kijkje achter de schermen

De afgelopen jaren heeft Julius van der Werf flink geïnvesteerd in logistieke innovaties. Er is een digitaal bestel- en voorraadsysteem ontwikkeld. Ook zijn het magazijn en distributiecentrum uitgebreid met onder andere nieuwbouw en een palletbaan. Hier worden alle pallets machinaal ingepakt, gewogen en gestickerd. Tijdens de beurs krijgen bezoekers de kans om een kijkje achter de schermen te nemen: hoe zorgt Julius van der Werf ervoor dat er wekelijks een miljoen tegels hun weg in en uit het magazijn vinden?

De nieuwste collecties

Hout, marmer, natuursteen en beton blijven de inspiratiebron voor keramische tegels. Tijdens de vakbeurs van Julius van der Werf is dit terug te zien in het grote aantal noviteiten. De nieuwste collecties en bijbehorende presentatiemiddelen zullen worden getoond.

Vernieuwde showrooms en nieuwe showroomconcepten

De showroom van Julius van der Werf in Sneek is vernieuwd en uitgebreid. Hier worden de laatste trends op tegelgebied en een uitgebreid assortiment getoond. Daarnaast worden de nieuwe showroomconcepten geïntroduceerd. Deze innovatieve concepten laten zien hoe keramische tegels kunnen worden toegepast in elke woonsfeer.

Ook de projectenafdeling NAU laat haar nieuwe showroom zien tijdens de beurs. Deze showroom is speciaal ontwikkeld om architecten en projectmanagers inspiratie te bieden.

Tegel-master voor showroommedewerkers

Iedere beursdag organiseert de Nederlandse Innovatieve Tegel Academy (NITA) een workshop voor showroommedewerkers. Tijdens deze workshop legt een docent uit wat u absoluut moet weten om zowel particuliere als zakelijke klanten optimaal te adviseren over tegels, lijmen en waterdichtmiddelen:

  • Ondergronden, vlakheidsregels, lijm-  en voegsoorten
  • Waterdicht of waterwerend: hoe verkoop je de meerwaarde van een waterdichte badkamer?
  • Wapenen, ontkoppelen en dilateren: voorkom onnodige schade!
  • Vloerverwarming  en -koeling in een tijd van energietransitie en warmtepompen
  • Dunne plaatmaterialen, XXL en leveling: wat kan een tegelzetter wel, wat kan niet

Heeft u interesse in deze workshop? Meld u aan bij NITA; deelnemers ontvangen een certificaat op naam.

Noteer alvast in uw agenda

De Huisbeurs vindt plaats van maandag 23 t/m donderdag 26 maart 2020 op de hoofdvestiging van Julius van der Werf in Sneek. In februari worden de uitnodigingen verstuurd en kan er digitaal worden ingeschreven.