Dinsdag 17 maart 2020 – In navolging van het landelijke advies van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus, heeft tegelgroothandel Julius van der Werf de volgende maatregelen getroffen. De gezondheid van onze klanten, leveranciers en eigen medewerkers staat hierin voorop.  

Showrooms

In onze showrooms in Sneek en Groningen werken wij enkel op afspraak. Zo voorkomen we dat er veel mensen op hetzelfde moment in de showroom zijn. Ons showroompersoneel houdt 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast heten wij u welkom zonder handen schudden.

Heeft u last van verkoudheids- of griepklachten zoals keelklachten, hoesten of koorts? Dan verzoeken wij u uw afspraak te verzetten. Wanneer ons showroompersoneel zelf verkoudheids- of griepklachten heeft, blijven zij thuis.

Bouwshops

In onze bouwshops in Sneek en Groningen vragen wij u om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Heeft u last van verkoudheids- of griepklachten zoals keelklachten, hoesten of koorts? Dan verzoeken wij u om onze bouwshops op een ander moment te bezoeken.

Verkoop binnendienst

De afdeling verkoop binnendienst heeft momenteel een aangepaste bezetting, waardoor zij telefonisch beperkt bereikbaar zijn. Wij verzoeken u daarom om zo veel mogelijk gebruik te maken van:

Van de inkoop medewerkers die vanuit huis werken zijn de zakelijke telefoon nummers doorgeschakeld, echter het kan voorkomen dat uw vaste contactpersoon lastiger te bereiken is.

Vertegenwoordigers

Onze vertegenwoordigers werken regionaal. Zij nemen de hygiëne maatregelen in acht. Zij schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand tot klanten. Wanneer er een bezoek gepland staat, nemen zij vooraf telefonisch contact met u op.

Julius van der Werf Huisbeurs

De Julius van der Werf Huisbeurs 2020 in de huidige vorm is afgelast. Ook de technische tegelmiddag en de architectenmiddag, die tijdens de beurs zouden plaatsvinden, zijn afgelast. Vanwege de maatregelen van de overheid kan Julius van der Werf tijdelijk geen groepen klanten ontvangen. Zodra deze situatie wijzigt, informeren wij u. Omdat wij de stands voor langere tijd laten staan kunnen wij de presentatie weken of zelfs maanden laten doorgaan. Hoe wij dit gaan doen laten wij u tijdig weten.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Wanneer de situatie verandert, passen wij de informatie op deze pagina aan. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op.