In de afgelopen maanden heeft tegelgroothandel Julius van der Werf drie nieuwe gezichten verwelkomd. Dennis Peters en Ron Tetteroo zijn de nieuwe accountmanagers en Milou Post is de nieuwe marketing- en communicatiemanager.

In de regio Zuid-Nederland is Dennis Peters de nieuwe accountmanager. Dennis heeft als projectadviseur gewerkt en heeft veel ervaring in de tegelbranche.

De nieuwe accountmanager voor de regio Noord-Oost Nederland is Ron Tetteroo. Ook Ron heeft ruime ervaring in de tegelbranche.

Daarnaast heeft Julius van der Werf een nieuw gezicht op de afdeling marketing en communicatie. Milou Post studeerde Communicatie en heeft ervaring in zowel online als offline marketing. Zij zal nieuwe activiteiten bij Julius van der Werf opzetten om de klantcommunicatie en service verder te optimaliseren.

Over Julius van der Werf

Tegelgroothandel Julius van der Werf levert keramische tegels aan retailers, tegelzetters en voor projecten. Professionele medewerkers, het moderne distributiecentrum en de grote voorraad zorgen voor snelle leveringen op locatie. Daarnaast vinden bedrijven alles wat ze nodig hebben om compleet tegelwerk te leveren in de bouwshops in Sneek en Groningen.