Meer dan 80 jaar kennis & kwaliteit

Tegelgroothandel Julius van der Werf staat al meer dan 85 jaar voor kennis en kwaliteit. Wij hebben de ervaring, expertise en capaciteit in huis om u op maat te bedienen. Ons assortiment gaat over grenzen, want wij volgen de nieuwste trends. U bent bij ons aan het juiste adres voor een gedegen tegeladvies.

Van alle markten thuis

Julius van der Werf levert tegels voor keukens en badkamers en in onze bouwshop voor professionals vinden bedrijven alles wat ze nodig hebben om compleet tegelwerk te leveren. Wij verzorgen ook passende tegelconcepten voor verschillende projecten. Denk aan zwembaden, autogarages, horeca, hotels, vakantieparken en zorginstellingen. Julius van der Werf is van alle markten thuis.

Over grenzen

Om de nieuwste trends en ontwikkelingen te volgen, bezoeken wij niet alleen ‘tegellanden’ zoals Italië, Spanje en Duitsland, maar nemen wij ook een kijkje in opkomende economieën zoals Dubai, Turkije en China. Wij gaan over grenzen en halen daarmee een up to date en gevarieerd aanbod in huis. Alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en er is voor elk wat wils.

Expertise & capaciteit

Dankzij een mix van professionele medewerkers, moderne automatisering en voldoende voorraad, kunnen wij snel en op maat tegels leveren. Of het nu gaat om een rechtstreeks pakketje naar uw klant of volle containers op locatie in het buitenland: Julius van der Werf maakt het waar. Op onze hoofdvestiging in Sneek hebben we een opslagcapaciteit van vele duizenden vierkante meters.

Wekelijks vinden meer dan één miljoen tegels hun weg in en uit het magazijn om vervolgens te schitteren in een nieuwe keuken, badkamer of project.