Het bedrijf

Julius van der Werf is als groothandel in keramische tegels een begrip in  Nederland. Met meer dan 80 jaar ervaring staan wij garant voor een weloverwogen advies. Tevens beschikken wij over een groot assortiment tegels van hoge kwaliteit in diverse prijscategorieën.

Unieke tegelproducten

Het aanbod van unieke tegelproducten bij Julius van der Werf is niet alleen afkomstig uit ‘tegellanden’ als Italië, Spanje en Duitsland, maar ook uit opkomende economieën als Dubai, Turkije en China. Alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en volgen de nieuwste trends.

Voorraad

Julius van der Werf heeft een voorraad keramische tegels die behoort tot de grootste van het land. Bij de hoofdvestiging in Sneek (A7) heeft het bedrijf een opslagcapaciteit van 19.000 vierkante meter op vier niveaus. Wekelijks vinden meer dan 1 miljoen tegels hun weg in en uit het magazijn, om vervolgens door heel Nederland afgeleverd te worden.

Wij staan dagelijks voor u klaar en streven ernaar om uw bestelling binnen enkele dagen te leveren.

Logistiek

Dankzij een mix van professionele medewerkers en een moderne automatisering, kunnen wij met een grote betrouwbaarheid logistieke oplossingen op maat aanbieden. Of het nu gaat om een pakketje rechtstreeks bij de opdrachtgever via NDS of volle containers op locatie in het buitenland. De combinatie van onze grote voorraden in Sneek met een uitgekiend logistiek systeem zorgt er voor dat wij de verkoopbeloftes van onze klanten waar kunnen maken.

Merchandising

Voor de toonzalen in Nederland ontwikkelen wij in eigen beheer commerciële tegelpresentaties die de verkoop ondersteunen. Van losse displays tot de ontwikkeling van totale showroomconcepten.