Ruim 85 jaar kennis & kwaliteit

Tegelgroothandel Julius van der Werf staat al ruim 85 jaar voor kennis en kwaliteit. Wij hebben de ervaring, kennis en capaciteit in huis om u op maat te bedienen. In ons ruimte assortiment vindt u altijd de nieuwste trends. U bent bij ons aan het juiste adres voor een gedegen tegeladvies.

Van alle markten thuis

Julius van der Werf levert keramische tegels aan retailers en tegelverwerkers. In onze bouwshops vinden bedrijven alles wat ze nodig hebben om compleet tegelwerk te leveren. Wij verzorgen ook passende tegelconcepten voor verschillende projecten. Denk aan zwembaden, autogarages, horeca, hotels, vakantieparken en zorginstellingen.

Over grenzen

Om de nieuwste trends en ontwikkelingen te volgen, bezoeken wij niet alleen ‘tegellanden’ zoals Italië, Spanje en Duitsland, maar nemen wij ook een kijkje in opkomende economieën zoals Dubai, Turkije en China. Wij gaan over grenzen en halen daarmee een up to date en gevarieerd aanbod in huis. Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Expertise & capaciteit

Professionele medewerkers, het moderne distributiecentrum en de grote voorraad zorgen voor snelle leveringen op locatie. Of het nu gaat om een rechtstreeks pakketje naar uw klant of volle containers op locatie in het buitenland. Op onze hoofdvestiging in Sneek hebben we een opslagcapaciteit van vele duizenden vierkante meters.

Wekelijks vinden meer dan één miljoen tegels hun weg in en uit het magazijn om vervolgens te schitteren in een nieuwe keuken, badkamer of project.