Tegelgroothandel Julius van der Werf biedt professionals en bedrijven alles wat ze nodig hebben om compleet tegelwerk te leveren. Een uitgebreid assortiment is te vinden in zowel de bouwshops, als via het online voorraad- en bestelsysteem Artinfo. Zo ook de afbouwproducten van Coba. Nu de geplande Huisbeurs niet kan plaatsvinden, zetten wij onze online kanalen in om de noviteiten aan u te presenteren. We vroegen Reinier Spaan, commercieel manager bij Coba, om ons bij te praten over de noviteiten die door Coba worden gepresenteerd:

Welke noviteiten presenteert Coba?

“De Coba DTA220 Pastalijm grootformaat tegels en de Coba CTA130 poederlijm universeel & zuinig.”

Wat is vernieuwend aan deze producten?

“Bijzonder aan de Coba DTA220 is dat deze lijm een zeer hoog stand vermogen en bij uitstek geschikt is voor zware tegels. De CTA130 is instelbaar als vloeibed-, dunbed- en middenbedlijm en zeer zuinig in gebruik (tot wel 20% meer rendement).”

Waarom zijn deze producten toegevoegd aan jullie collectie?

“De DTA220 is al jarenlang ons succesnummer. Naast een pastalijm voor grootformaat tegels hebben wij ook een pastalijm voor kleinformaat tegels, de DTA215. Een Pastalijm voor midden formaat tegels is in ontwikkeling, de DTA218. We verwachten dat deze in de loop van dit jaar wordt geïntroduceerd. Met deze toevoeging is ons pastalijm assortiment compleet. De CTA130 is ontwikkelend voor de slimme tegelzetter. Een lijm die universeel inzetbaar is, waardoor er ook meer rendement behaald kan worden.”

Wat zijn de toepassingsmogelijkheden van de producten?

“Coba DTA220 pastalijm grootformaat tegels is geschikt voor het binnenshuis verlijmen van wandtegels en mozaïek op alle gebruikelijke ondergronden, zoals beton, kalkzandsteen, cement- en gipsgebonden pleisterwerk, cellenbeton, gipsblokken, gipskarton- en gipsvezelplaten, bouw- en isolatieplaten en bestaand tegelwerk.

Coba CTA130 poederlijm universeel & zuinig is geschikt voor het binnens- en buitenshuis verlijmen van wand- en vloertegels op alle gebruikelijke ondergronden, zoals beton, cementdekvloeren, kalkzandsteen, cement- en gipsgebonden pleisterwerk, cellenbeton, gipsblokken, gipskarton- en gipsvezelplaten, bouw- en isolatieplaten.”

In welke uitvoeringen zijn deze producten leverbaar?

“De DTA220 is verkrijgbaar in emmers van 6 en 16kg. De CTA130 in een plastic zak van 25kg. Deze en andere Coba producten zijn vinden in zowel de bouwshops van Julius van der Werf als via hun online bestelsysteem.”

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze of andere noviteiten? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met uw vertegenwoordiger.